Kontakt broj telefona
064 / 030 7901

Komarnici

picture

Skorašnji projekti
Projekti koje smo nedavno uradili...

picture

21.5.2016
Kompletna ugradnja prozora u stambenom naselju Liman III u Novom Sadu. Podprozorske daske od najkvalitetnijih materijala isečene milimetarskom preciznošću.

>> kontakt info

Isporuka
brzo & sigurno

picture

Za iznose preko 5000 dinara besplatna dostava na vašu adresu

Beograd, Inđija, Irig, Niš, Novi Sad, Subotica, Vrbas, Zrenjanin, Kruševac, Kragujevac, Pancevo, Sombor, Kikinda, Ruma, Valjevo, Pozarevac, Smederevo, Zajecar, Cacak, Uzice, Krusevac, Pirot.

>> pročitajte više

Komarnici u našoj ponudi


picture

Aluminijuski rolo komarnici

Rolo komarnici

Rolo komarnici odlikuju se izuzetnim kvalitetom kod zaštite od svih vrsta insekata. Komarnici su jednostavan i jeftin proizvod koji ima jednaku trajnost kao i roletne. Kod normalnog korištenja i u optimalnim uslovima praktično traju večno. Već prvih par dana nakon ugradnje komarnika iznenadi ćete se njihovom funkcionalnošću.

Osim što vas štite od komaraca i raznih drugih insekata, štite vas i od polena i prašine koji kroz vaš prozor ulaze. Komarnici su investicija koja će vam se zasigurno isplatiti već u prvim danima korišćenja.

Kontaktirajte nas i mi ćemo na licu mesta uzeti mere, dati vam ponudu i vrlo brzo izraditi i montirati komarnike na sve vaše prozore ili vrata.
picture