Kontakt broj telefona
064 / 030 7901

Komarnici

picture

Skorašnji projekti
Projekti koje smo nedavno uradili...

picture

21.05.2021
Kompletna ugradnja pvc dasaka i okapnica u stambenom naselju Liman III u Novom Sadu. Podprozorske daske od najkvalitetnijih materijala isečene milimetarskom preciznošću.

>> kontakt info

Isporuka
brzo & sigurno

picture

Šaljemo brzom poštom Bex, dostava na vašu adresu

Beograd, Inđija, Irig, Niš, Novi Sad, Subotica, Vrbas, Zrenjanin, Kruševac, Kragujevac, Pancevo, Sombor, Kikinda, Ruma, Valjevo, Pozarevac, Smederevo, Zajecar, Cacak, Uzice, Krusevac, Pirot.

>> pročitajte više

Komarnici u našoj ponudi


Prednost komarnika je i u tome što omogućavaju normalno cirkulisanje vazduha, pa više neće biti problema sa provetravanjem prostorija u periodu kada ima najviše insekata. Takođe, mreža komarnika je takva da ne zatvara pogled i ne sprečava da svetlost ulazi u prostoriju.Osim što vas štite od komaraca i raznih drugih insekata, štite vas i od polena i prašine koji kroz vaš prozor ulaze. Komarnici su investicija kojom ćete biti zasigurno zadovoljni već u prvim danima korišćenja.

picture

komarnici

Fiksni aluminijumski komarnici

Fiksni komarnici odlikuju se izuzetnim kvalitetom od aluminijumskog rama i najkvalitetnijom fiberglas mrežom za zaštitu od svih vrsta insekata. Imamo 2 vrste profila u ponudi uži 10x20mm i širi 17x24mm. Lako se montiraju (šrafe se po uglovima za prozor).

picture


Fiksni komarnici na šarku

Otvaranje na šarku najzastupljenije za balkonska i ulazna vrata. Može biti sa ili bez parapeta.

picture


Plise komarnici

Plise komarnici su najpopularnija vrsta komarnika kako zbog estetike tako i zbog svoje funkcionalnosti. Lako se montiraju i još lakše sa njima rukuje.Upravljanje plise komarnicima je vertikalno, a mogu se otvoriti i sa spoljašnje i unutrašnje strane. Mrežica se otvara kao harmonika što čini ovaj tip komarnika praktičnim jer ne zahteva dodatni prostor prilikom manipulacije. Ovaj tip komarnika je najbolje rešenje za vrata i balkonska vrata gde se često prolazi. Mreža je plisirana i izrađena od kvalitetnog materijala, koji ima visoku propustljivost vazduha i svetlosti. Ova vrsta komarnika je najčešći izbor naših kupaca zbog svoje izdržljivosti jer se ne oštećuje svakodnevnom upotrebom i otporan je na sve vremenske prilike, UV zrake. Mreža je dodatno ojačana nitima velike izdržljivosti, što je čini stabilnijom i otpornijom na jake udare vetra. Mreža je tamnosive ili crne boje.

Mogu biti jednostrani i dvostrani.

picture


picture


Kontaktirajte nas

Kontakt

STAM tr.
Telefon: 064 030 7901
www.podprozorskedaske.com
office@podprozorskedaske.com

Đure Jakšića 3, 21411 Begeč
Partizanska 45, Veternik, Novi Sad