Kontakt broj telefona
064 / 030 7901

Podprozorske daske

picture

Skorašnji projekti
Projekti koje smo nedavno uradili...

picture

21.05.2023
Kompletna ugradnja naših okapnica i komarnika u stambenom naselju Liman III u Novom Sadu. Podprozorske daske od najkvalitetnijih materijala isečene milimetarskom preciznošću.

>> kontakt info

Isporuka
brzo & sigurno

picture

Kurirska dostava na vašu adresu

Beograd, Inđija, Irig, Niš, Novi Sad, Backa Palanka, Prokuplje, Leskovac, Negotin, Subotica, Zaječar, Zrenjanin, Kruševac, Kragujevac, Pančevo, Sombor, Kikinda, Ruma, Valjevo, Sabac, Vrsac, Požarevac, Smederevo, Vrbas, Čačak, Sid, Novi Pazar, Vranje, Užice, Kruševac, Pirot..

>> pročitajte više

Okapnice u našoj ponudi


Aluminijumske okapnice

aluminijumska okapnica


aluminijumska okapnica


Aluminijumska okapnica koristi se za zaštitu donjeg dela fasade ispod prozora. Osnovna namena okapnice je da stvori fizičku barijeru koja sprečava stvaranje vlage, a atmosferskim padavinama da omogući slobodan pad od prozora. Na tržištu se nalaze u debljini 0,5 - 2mm. Aluminijumske okapnice u našoj ponudi su izrađene od ekstrudiranog (vučenog) aluminijuma izuzetnog kvaliteta plastifikacije a debljine su 1,5-2mm u zavisnosti od širine okapnice. Plastificirane su u beloj ili antracit sivoj boji zaštićene folijom koja se uklanja nakon montaže.

Izrađuju se u širinama:
- 9cm, 11cm, 13cm, 15cm, 17cm, 19cm, 21cm, 22,5cm, 24cm, 26cm, 28 i 30cm


Pocinkovane plastificirane okapnice

pocinkovana okapnica


Pocinkovana okapnica je povoljnija varijanta za zaštitu spoljnjeg dela fasade ispod prozora, kao i aluminijumska sprečava zadržavanje i prodor vode i vlage u unutrašnjost prostorija. Proizvodi se od pocinkovanog plastificiranog lima debljine 0,5mm. zaštićenog folijom. Po zahtevu klijenata možemo napraviti željene širine pocinkovanih okapnica.

pocinkovana okapnica


pocinkovana okapnica


pocinkovana okapnica


pocinkovana okapnica


pocinkovana okapnica


pocinkovana okapnica


picture

Postavite sami svoje okapnice lako, brzo i bez problema. Vršimo izradu i sečenje okapnica po vašoj meri,
slanje brzom poštom kuriskom službom.
.

Isečene tačno na vašu meru. #okapnica #aluokapnice #pvcokapnice #solbank #klupice #komarnici #plise #plisiranikomarnici.

Kontakt

Stam t.r.
Novi Sad
Telefon: 064 030 7901
office@podprozorskedaske.com